dilluns, 28 d’octubre del 2019

Carta de l'Arlet Fabregà, al Consell Escolar Extraordinari

Aquí teniu la carta que l'Arlet Fabregà va llegir, en nom dels alumnes de 3r i 4t d'ESO, el passat 23  al Consell Escolar Extraordinari on exposa els raonaments perquè volen exercir el Dret a Vaga.
Llegiu-vos-la, és molt important.


Bona tarda!

M’agradaria començar donant-vos les gràcies per estar tota avui aquí i per haver atès a la nostra proposta de una convocatòria extraordinària.

Com sabeu venim a aquí per votar si els alumnes de 3r i 4t d’ESO poden exercir el dret a vaga.
M'agradaria dir, com a cursant de 4t, i crec que parlo en nom de tots els meus companys, que puguem exercir el nostre dret a la llibertat d’expressió, volem que se’ns respecti com als adults i que la nostre opinió compti, ja que ara per ara encara no tenim el dret a vot amb la nostre edat, l’únic que podem fer és manifestar-nos per dir el que no ens agrada, perquè és el nostre futur, i perquè si nosaltres no ho fem ara, ningú ho farà.
Volem que cadascú lluiti per els seus ideals, per els seus pensaments, tots respectables, però que ho faci.

Amb això vull mencionar que si s'aprova per majoria no significa que es  pugui fer sense el permís dels pares o tutor legal, volem que surti que si perquè si els alumnes als quals els seus pares els permetin adherir-se a certes vagues ho puguin fer. Que els hi donem el dret a tots els pares a decidir el que volen per als seus fills, que per això són seus i que a tots els agrada decidir sobre el seu fill i ningú ho hauria de fer per ells.

Abans d'acabar, dir que com a alumnes, parlo en nom de tots, ens comprometen a ser responsables amb aquest dret, a fer vaga només quan correspongui als nostres ideals. I a manifestar-nos quan ho fem, a no “quedar-nos a casa” perquè les vagues mai han sigut això.

Per últim, ens comprometem a recuperar el treball fet a classe els dies no assistits.

Gràcies per escoltar-me.


Arlet Fabregà





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Dinamització de patis